maandag 1 oktober 2012

De Ransdorper Buurtkoffie 2012

Zondag 23 september is de eerste Ransdorper Buurtkoffie geweest. Voorgaande jaren organiseerde het Ransdorper Buurtlunchcomité de jaarlijkse buurtlunch op de 3de zondag in september. Bij mooi weer was dit op het "overkantje" en bij slecht weer bij schapenboerderij de Dikhoeve.
Dit jaar hebben ze een nieuwe weg ingeslagen. Met hulp van Bocca Koffie, Profumo wijnen, Covent Garden, de Landmarkt en het Oranjefonds is er een Ransdorper Buurtkoffie georganiseerd. Aan alle dorpsbewoners werd wederom gevraagd iets lekkers te maken en al snel stond de tafels vol met allerlei soorten taarten, cupcakes en andere lekkernijen.
Ondanks het weer waren er veel mensen naar het grasveld voor de kerk gekomen en is het een leuke en gezellige middag geworden.
Alle foto's zijn te zien op https://picasaweb.google.com/116943522379750143338/Buurtkoffie2012?authuser=0&feat=directlink

Het Ransdorper buurtcomité; Pauline, Hannah, Marieke, Carla en Ine, wil iedereen die aan deze buurtkoffie heeft meegewerkt graag bedanken.
Zij willen ook graag jullie mening weten. Gaat de voorkeur uit naar de buurtlunch of naar de buurtkoffie? Boven dit artikel wordt daarom een enquête geplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten